Valitse sivu

Elämme nyt todella poikkeuksellista aikaa ja koronavirus aiheuttaa huolta ja hämmennystä meissä kaikissa.

Kipinä Terveys tarjoaa psykososiaalista tukea työterveyspsykologin toteuttamana matalalla kynnyksellä. Työterveyspsykologin vastaanotolle voi saada ajan soittamalla työterveyshoitajalle, erillistä vastaanottokäyntiä ei kriisitilanteessa tarvita. Voimme myös sopia erillisen käytännön esimerkiksi esimiesten tukemiseksi ilman lähetettä tai mahdollisuuksia lyhyempiin konsultaatioihin tarpeen mukaan. Työterveyspsykologin tapaamiset voidaan järjestää myös videon välityksellä, mikä on turvallinen ja aikaa säästävä vaihtoehto. Psykososiaalista tukea voidaan antaa liittyen esimerkiksi kriisitilanteen käsittelyyn, organisaation muutostilanteissa, huolen ja ahdistuksen hallinnassa sekä etätyön tuomien haasteiden ja yksinäisyyden kysymyksissä. 

Työterveyspsykologimme järjestää yrityksille myös webinaareja ajankohtaisista aiheista, kuten esimerkiksi stressinsäätely ja kognitiivinen ergonomia tietotyössä sekä esimiestyöhön liittyvät teemat, jotka vahvasti korostuvat tässä ajassa.

Webinaareja on mahdollista järjestää joustavasti etäyhteyden välityksellä, vaikkapa työpäivän lomassa.

Kiinnostuitko, olethan yhteydessä omaan työterveyshoitajaan tai ajanvaraukseemme p: 044 0874171