Valitse sivu

Etävastaanotto on kätevä silloin, kun et voi tai halua lähteä paikan päälle. Etävastaanotolla asiantuntija neuvoo, hoitaa asioita, jotka eivät vaadi fyysisiä tutkimuksia tai jatkaa aiemmin aloitettua hoitoa.

Etäpalvelun kautta voimme hoitaa myös työkykyarvioita, terveystarkastuksia ja terveyden seurantakäyntejä.

Koronaepidemia aikana voimme palvella myös infektiopotilaita etäyhteyden kautta. Vastaanottoa vaativat infektiopotilaat ohjaamme THL:n ja PHYKY:n ohjeiden mukaisesti infektiopotilaille tarkoitetuille vastaanotoille. Näin suojaamme asiakkaita ja henkilöstöä mahdollisilta tartunnoilta. www.thl.fi ja www.phhyky.fi

Huolehdi itsestäsi. Jos sinulla on lieviä, normaalin flunssan oireita ilman kovaa päänsärkyä, hengenahdistusta ja korkeaa kuumetta, pysy kotona ja hoida oireitasi.

Jos vointisi huononee, ota yhteyttä keskitettyyn terveydenhuoltoon puhelimitse. Päivystysavun numero on 116 117 ja numero palvelee ympäri vuorokauden, kaikkina päivinä.

Käyttääksesi Kipinä Terveyden etäpalveluita, tulee yrityksellä olla Kipinä Terveyden kanssa sopimus etäpalvelujen käyttöönotosta. Tähän riittää suullinen tai kirjallinen sopimus etäpalvelujen käyttöönotosta. Tieto kirjataan työterveyssopimukseen ja palvelujen käyttö on näin myös Kelakorvattavaa toimintaa.  

Etäpalvelujen käyttöönotosta voit sopia oman työterveyshoitajasi kanssa tai soittamalla numeroon 044 0874 171. Etävastaanottopalveluiden käyttöönotosta tulee informoida yrityksen henkilöstöä.

Kipinä Terveyden etäpalvelut ovat varattavissa tällä hetkellä ajanvarausnumerosta 0440 874 174 ma-to klo: 8-16 ja pe 8-15.  

Kipinä Terveyden asiantuntijat ovat Sinua varten, ethän epäröi olla yhteydessä meihin!

Pidetään huoli itsestämme ja toisistamme!