Kipinä Terveys

hakee vastaavaa työterveyslääkäriä mukaan kehittämään ja tuottamaan asiakaslähtöisiä työterveyspalveluja.

Kipinä Terveyden asiakkaita ovat kaikenkokoiset ja kaikilla toimialoilla toimivat yritykset, myös yrittäjät ovat tervetulleita Kipinä Terveyden asiakkaiksi! Toimintamme keskittyy Päijät-Hämeen alueelle, muilla paikkakunnilla hyödynnämme Suomen Työterveys Ry -verkoston palveluja.

Työsuhteesi meillä voidaan rakentaa toiveittesi mukaisesti, voit toimia ammatinharjoittajana tai olet tervetullut myös työsuhteiseen työhön.

Työsuhteen alkaminen on joustavasti sovittavissa, kuitenkin viimeistään kevään aikana. Tarjoamme sinulle sopivankokoisen asiakassalkun ja meillä pääset tekemään erityisesti ennaltaehkäisevää työterveysyhteistyötä osana moniammatillista tiimiä.

Kipinä Terveydessä saat hyvän perehdytyksen asiakasyrityksiin sekä käytössä oleviin työkaluihin.

Kipinä Terveys toimii juuri laajennetuissa ja remontoiduissa tiloissa,joissa on mukava työskennellä. Kurkkaa Kipinään www.kipinaterveys.fi.

TOIVOMME SINULTA:

Voit olla työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri ja sinulla on vankka kokemus työterveyshuollosta. Sinulla on intohimoa työterveysyhteistyön kehittämiseen yhdessä asiakasyritysten ja tiimin kanssa. Vahvistat omalla osaamisellasi ja positiivisella asenteellasi työyhteisöämme entistä vahvemmaksi. 

Luottamukselliset yhteydenotot:

Tarja Tenhonen, toimitusjohtaja

Kipinä Terveys

p: 0440870442 ja sp: tarja.tenhonen@kipinaterveys.fi