Valitse sivu

Muutoksen ja uudistuksen tuulet puhaltavat sopivasti näin syksyn kynnyksellä Okeroisten Työterveydessä!

Olemme lähteneet rohkeasti uudistamaan yrityksemme brändiä sekä laajentamaan ja remontoimaan nykyisiä toimitiloja asiakaslähtöisimmiksi. Ryhdyimme muutokseen koska uskomme vahvasti siihen, että pienemmälläkin paikallisella toimijalla on tilaa työterveysmarkkinassa.  Haluamme tarjota teille tulevaisuudessa entistä laadukkaampia ja nykyaikaisia työterveyspalveluja.

Toimitilojemme uudistuksessa paranivat erityisesti laboratorio-, toimenpide sekä vastaanottotilat. Asiakkaiden odotustilat ovat nyt valoisat ja viihtyisät, vaikka tavoitteena toki on, ettei vastaanotoille tarvitse kauan aikaa odotella.  

Okeroisten Työterveys Osuuskunnalla on pitkä ja arvokas historia, joka tulee näkymään myös uudessa ilmeessämme. Rohkenimme arvioida muutoksen myllerryksessä myös yrityksen nimeä ja teimme päätöksen Osuuskunnan uudesta nimestä. Palvelemme teitä jatkossa Kipinä Terveys Osuuskunta nimellä. Tuttujen kesken Kipinä Terveys.  Palvelujen keskiössä on työterveysasiakkaat ja teidän erinomainen asiakaspalvelu ja asiakaskokemus.

Verkkosivut uudistuvat syyskuun aikana, nyt löydät meidät vielä www.okeroinen.fi verkkosivuilta ja jatkossa www.kipinaterveys.fi . Ensi vuonna saamme asiakkaille käyttöön digitaalisia palvelukanavia. Näistä tiedotan teitä tarkemmin loppuvuodesta.

Osoite ja puhelinnumerot sekä Y-tunnus pysyvät samoina. Uudet sähköpostiosoitteet ovat etunimi.sukunimi@kipinaterveys.fi. Vanhat sähköpostiosoitteemme toimivat uusien rinnalla vuoden ajan.

Työterveyssopimuksia ei tarvitse päivittää, ellei teillä ole muista syistä tarvetta uudistaa sopimussisältöjä.   

Jos teillä herää jotain kysyttävää, olettehan yhteydessä minuun tai yrityksenne työterveyshoitajaan!

Hyvää syksyä teille kaikille ja menestystä liiketoiminnassa!

Ystävällisin terveisin

Tarja Tenhonen, toimitusjohtaja

tarja.tenhonen@kipinaterveys.fi, puh: 044 0870442