Valitse sivu

Yleislääkärimme muutettua toiselle paikkakunnalle etsimme moniammatilliseen ja osaavaan tiimiimme työlle jatkajaa; yleislääkäriä tai työterveyshuoltoon erikoistuvaa lääkäriä. Vastuullasi on ensisijaisesti työterveysasiakkaidemme sairasvastaanottotoiminta. 

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta terveyskeskuksen tai yksityisen lääkäriaseman vastaanottotyöstä. Odotamme tiimityötaitoja, joustavuutta, empaattisuutta ja yhteistyökykyä. Sinut perehdytetään hyvin tulevaan tehtävääsi.

Meillä voit työskennellä joustavasti joko koko- tai osapäiväisesti, työsuhteessa tai ammatinharjoittajana.  Työterveysasemamme on avoinna ma-to 8-16 ja pe 8-15. Ilta- ja viikonloppuvastaanottoa ei tällä hetkellä ole. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaisesti kuitenkin mahdollisimman pian.

Tarjoamme Sinulle:

  • työpariksi sairasvastaanottoon kokeneen työterveyshoitajan
  • moniammatillisen työyhteisön ja vahvan tuen
  • asiakkaat monipuolisesti eri toimialoilta
  • toimipisteen hyvien kulkuyhteyksien päässä

Kiinnostuitko, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää! Uskon että voimme tarjota juuri Sinulle sopivan työtehtävän.

Lisätietoja tehtävästä saat toimitusjohtaja Tarja Tenhoselta p: 0440 870442 tai sp: tarja.tenhonen@okeroinen.fi   Lähetä hakemuksesi ja CV sp: tarja.tenhonen@okeroinen.fi